OHSAS 18001:2007 Certifikimi i sistemit për menaxhimin e sigurisë dhe shëndetit në punë

OHSAS 18001:2007 Certifikimi i sistemit për menaxhimin e sigurisë dhe shëndetit në punë

OHSAS 18001:2007 Certifikimi i sistemit për menaxhimin e sigurisë dhe shëndetit në punë

Pavarësisht nëse jeni në sektorin e shërbimeve apo prodhimit, detyra juaj është ta mbani vendin e punës sa më të shëndetshëm dhe sa të sigurt për të punësuarit ashtu siç përcaktohet me ligj. Sistemi për menaxhimin e sigurisë dhe shëndetit në punë OHSAS 18001 që është një standard ndërkombëtar do t'iu ndihmojë në kryerjen e obligimeve të ekzaminimit.

Ministritë në fjalë, varësisht nga biznesi juaj, me ndërmarrjen e masave ndaj aksidenteve duke përmbushur kërkesat e ligjit dhe në të njëjtën kohë edhe të biznesit tuaj; të punësuarve tuaj dhe mysafirëve mund të minimizojnë/eliminojnë rreziqet të cilave u ekspozohen e që mund të shkaktohen gjatë prodhimit.

Kjo mundësohet me përgatitje, vlerësim të rrezikut, ushtrime dhe trajnime dhe me këtë përmbushen edhe detyrimet ligjore. Mbani mend, parandalimi kushton më e lirë se mëkëmbja! 

Dokumenti  OHSAS 18001 i WAS është në dispozicion në kompaninë tonë.

EtiketimeOHSAS 18001:2007 ohsas OHSAS 18001 2007 Certifikimi i sistemit për menaxhimin e sigurisë dhe shëndetit në punë OHSAS 18001 2007 Certifikimi i sistemit për menaxhimin e sigurisë dhe shëndetit në punë Certifikimi Profesioni shëndeti dhe Siguria
Reth Nesh

BKM Ltd. ka filluar veprimtarinë e saj në Stamboll në vitin 2004, dhe përafërsisht pas një viti, ka bartur selinë e vet në Kocaeli. Në vitet e para të saj, ajo ka vepruar në fushat e të drejtave intelektuale dhe industriale, sisteme të menaxhimit, veprimtari të ndryshme për trajnim/mbështetje për certifikimin e produkteve dhe që nga viti 2005... Kliko për më shumë.

Adresa
Zyra Qendrore
Seymen Mah. D130 Karayolu Cad. No:65/2
Başiskele Kocaeli Turkey
+90 (262) 341 44 11
+90 (542) 774 00 41
+90 (262) 341 41 02
info@kingcert.com