ISO 9001:2015 Certifikimi i sistemit për menaxhimin e cilësisë

ISO 9001:2015 Certifikimi i sistemit për menaxhimin e cilësisë

ISO 9001:2015 Certifikimi i sistemit për menaxhimin e cilësisë

Në kompaninë tuaj, për të pasur një sistem më të mirë të menaxhimit, planifikim më të mirë të aktiviteteve, për zgjidhjen më të shpejtë të problemeve, për të rritur produktivitetin, fitimet dhe reputacionin, duhet të zbatoni sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO 9001: 2015  .

Institucionalizëm do të thotë krijimi i bazës së vazhdimësinë së ndërmarrjeve sot. Në këtë kontekst, ne si KinCert; si hap të parë në institucionalizimin e biznesit tuaj, ju rekomandojmë sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO 9001: 2015.

ISO 9001:2015 siç e përmendëm më lartë, biznesi juaj do të lejojë përmirësimin e vazhdueshëm të efikasitetit dhe do ta rrisë kënaqëshmërinë e konsumatorit si dhe ndarjen e biznesit nga njerëzit që është pjesë e dialogut dhe menaxhimit ndërkombëtar.

Të gjithë të punësuarit që kanë për detyrë organizimin e kompetencave dhe përgjegjësive të caktuara, performancën dhe motivimin e punonjësve si dhe krijimin e një ambienti të rehatshëm të punës.

EtiketimeISO 9001:2008 ISO 9001:2015 Certifikimi i sistemit për menaxhimin e cilësisë ISO 9001 Certifikimi i sistemit për menaxhimin e cilësisë
Reth Nesh

BKM Ltd. ka filluar veprimtarinë e saj në Stamboll në vitin 2004, dhe përafërsisht pas një viti, ka bartur selinë e vet në Kocaeli. Në vitet e para të saj, ajo ka vepruar në fushat e të drejtave intelektuale dhe industriale, sisteme të menaxhimit, veprimtari të ndryshme për trajnim/mbështetje për certifikimin e produkteve dhe që nga viti 2005... Kliko për më shumë.

Adresa
Zyra Qendrore
Seymen Mah. D130 Karayolu Cad. No:65/2
Başiskele Kocaeli Turkey
+90 (262) 341 44 11
+90 (542) 774 00 41
+90 (262) 341 41 02
info@kingcert.com