Specialist dhe Përgjegjës për sigurimin teknik, shëndetin dhe mbrojtjen në punë

Specialist dhe Përgjegjës për sigurimin teknik, shëndetin dhe mbrojtjen në punë

Specialist dhe Përgjegjës për sigurimin teknik, shëndetin dhe mbrojtjen në punë

EtiketimeSpecialist dhe Përgjegjës për sigurimin teknik shëndetin dhe mbrojtjen në punë
Reth Nesh

BKM Ltd. ka filluar veprimtarinë e saj në Stamboll në vitin 2004, dhe përafërsisht pas një viti, ka bartur selinë e vet në Kocaeli. Në vitet e para të saj, ajo ka vepruar në fushat e të drejtave intelektuale dhe industriale, sisteme të menaxhimit, veprimtari të ndryshme për trajnim/mbështetje për certifikimin e produkteve dhe që nga viti 2005... Kliko për më shumë.

Adresa
Zyra Qendrore
Seymen Mah. D130 Karayolu Cad. No:65/2
Başiskele Kocaeli Turkey
+90 (262) 341 44 11
+90 (542) 774 00 41
+90 (262) 341 41 02
info@kingcert.com