Ankesë Formë

Fushat me yje duhet patjetër të plotësohen.

Emri dhe mbiemri i ankuesit/kërkuesit :
Ankesa/Kërkesa Titulli i Kompanisë :
Numri i telefoni të ankuesit/kërkuesit :
E-maili i ankuesit/kërkuesit :
Kompania e cila është ankuar/ka parashtruar kërkesën :
Në bazë të ankesës/kërkesës dhe përshkrimit :
Reth Nesh

BKM Ltd. ka filluar veprimtarinë e saj në Stamboll në vitin 2004, dhe përafërsisht pas një viti, ka bartur selinë e vet në Kocaeli. Në vitet e para të saj, ajo ka vepruar në fushat e të drejtave intelektuale dhe industriale, sisteme të menaxhimit, veprimtari të ndryshme për trajnim/mbështetje për certifikimin e produkteve dhe që nga viti 2005... Kliko për më shumë.

Adresa
Zyra Qendrore
Seymen Mah. D130 Karayolu Cad. No:65/2
Başiskele Kocaeli Turkey
+90 (262) 341 44 11
+90 (542) 774 00 41
+90 (262) 341 41 02
info@kingcert.com