Llogaria Bankare

Llogaria Bankare


QNB Finans Bank A.Ş.
Emri i Degës: İzmit Sanayi Şubesi
Kodi i Degës: 413
llogaria Id: 40143016
IBAN: TR20 0011 1000 0000 0040 1430 16
Türkiye Ekonomi Bankası (TEB)
Emri i Degës: İzmit Şubesi
Kodi i Degës: 20
llogaria Id: 512013
IBAN: TR09 0003 2000 0200 0000 5120 13


Mbajtësi I Llogarisë: BKM Uluslararası Belgelendirme Eğitim Yazılım İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.

shënim :Pranimi i Përshkrimit të Seksionit Ju lutem specifikoni një nga të dhënat e mëposhtme:
(Janë të radhitura sipas rëndësisë.)


Reth Nesh

BKM Ltd. ka filluar veprimtarinë e saj në Stamboll në vitin 2004, dhe përafërsisht pas një viti, ka bartur selinë e vet në Kocaeli. Në vitet e para të saj, ajo ka vepruar në fushat e të drejtave intelektuale dhe industriale, sisteme të menaxhimit, veprimtari të ndryshme për trajnim/mbështetje për certifikimin e produkteve dhe që nga viti 2005... Kliko për më shumë.

Adresa
Zyra Qendrore
Seymen Mah. D130 Karayolu Cad. No:65/2
Başiskele Kocaeli Turkey
+90 (262) 341 44 11
+90 (542) 774 00 41
+90 (262) 341 41 02
info@kingcert.com