Qasja e Autorizuar

Dokumentet tona aktuale për auditorët dhe komitetet janë në këtë fushë.

Certifikata Kërko

Ju mund ta përdorni këtë fushë për të kryer pyetjet e certifikatave.

Dëgjoni për Ju

Çdo pyetje, kërkesë, sugjerim dhe ankesë mund të përcillet në këtë fushë.

Llogaria jonë në Twitter

Ju mund të përfitoni nga zbritjet dhe promovimet aktuale duke ndjekur sistemin Kingcert dhe llogarinë në Twitter për Certifikim të Produktit.

Llogaria jonë në Facebook

Ju mund të përfitoni nga zbritjet dhe promovimet aktuale duke ndjekur sistemin Kingcert dhe llogarinë në Facebook për Certifikim të Produktit.

Llogaria ynë në Linkedin

Ju mund të përfitoni nga zbritjet dhe promovimet aktuale duke ndjekur sistemin Kingcert dhe llogarinë në Linkedin për Certifikim të Produktit.

Reth Nesh

BKM Ltd. ka filluar veprimtarinë e saj në Stamboll në vitin 2004, dhe përafërsisht pas një viti, ka bartur selinë e vet në Kocaeli. Në vitet e para të saj, ajo ka vepruar në fushat e të drejtave intelektuale dhe industriale, sisteme të menaxhimit, veprimtari të ndryshme për trajnim/mbështetje për certifikimin e produkteve dhe që nga viti 2005... Kliko për më shumë.

Adresa
Zyra Qendrore
Seymen Mah. D130 Karayolu Cad. No:65/2
Başiskele Kocaeli Turkey
+90 (262) 341 44 11
+90 (542) 774 00 41
+90 (262) 341 41 02
info@kingcert.com